Top

LD Systems VIBZ 10 C

Nieuw in het assortiment
  • LD Systems VIBZ 10 C
  • LD Systems VIBZ 10 C
  • LD Systems VIBZ 10 C
  • LD Systems VIBZ 10 C
  • LD Systems VIBZ 10 C
199,00
164,46 excl. BTW

LD Systems VIBZ 10 C

Dit product is leverbaar vanaf: 27-11-2015

De VIBZ 10 C is een veelzijdige mixer met vier gebalanceerde microfoon ingangen met hoogwaardige voorversterkers, een low-cut filter en schakelbare fantoomvoeding. Twee microfoon ingangen zijn uitgerust met inserts voor individuele signaalverwerking, twee andere kunnen ook worden gebruikt als stereo line kanalen.

Voor een effectieve geluid aanpassing heeft de VIBZ 10 C een zeer nauwkeurige 3-bands EQ met gunstig geselecteerde mids; twee stereo kanalen kunnen worden aangepast met een 2-band EQ. De ingebouwde compressor kan continu worden aangepast voor effectieve dynamische bewerking.

Het master deel van de mixer heeft een effect loop, verstelbare monitoruitgangen en een hoofdtelefoonaansluiting. De VIBZ 10 C heeft ook ingangen en uitgangen voor het opnemen en afspelen van apparatuur; het ingangssignaal kan worden ingesteld op de master of de monitor-uitgang .

Met zijn transparant, gedetailleerde geluid en eenvoudige bediening,is de VIBZ 10 C de perfecte keuze voor kleine bands, installaties en home recording of sub mixer toepassingen. Hij wordt geleverd met een externe voeding die stevig kan worden bevestigd aan de mixer.

Artikelnummer: LDVIBZ10C

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over