Top

Band Mixer

LD Systems VIBZ 10 C
LD Systems VIBZ 10 C
Met zijn transparant, gedetailleerde geluid en eenvoudige bediening,is de VIBZ 10 C de perfecte keuze voor kleine bands, installaties en home recording of sub mixer toepassingen. Hij wordt geleverd met een externe voeding die stevig kan worden bevestigd aan de mixer.
€ 199,00
LD Systems VIBZ 12 DC
LD Systems VIBZ 12 DC
Met belangrijke functies zoals de PFL functie en de Mute knoppen en zijn natuurlijke, transparante geluid,is de VIBZ 12 DC de perfecte keuze voor live-performances, installaties en veeleisende home recording toepassingen
€ 349,00
LD Systems VIBZ 6 D
LD Systems VIBZ 6 D
De VIBZ 6 D is een compacte 6-kanaals mixer die perfect geschikt is voor entertainers, kleine bands, home recording en installaties. Hij beschikt over twee gebalanceerde microfoon ingangen met hoogwaardige voorversterkers, phantom power en 3-bands EQ met +/- 15 dB aanpassing scope, twee stereo line ingangen met 2-band equalizer, die mono-compatibel zijn, en een effecten loop.
€ 155,00
LD Systems VIBZ 8 DC
LD Systems VIBZ 8 DC
Vier gebalanceerde microfoon ingangen met hoogwaardige voorversterkers, mono compatibele stereo kanalen, een geïntegreerde compressor en 100 digitale effecten met 24-bit resolutie maken de VIBZ 8 DC een flexibele geluids controle-eenheid.
€ 229,00